Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η Κοινωνική Συμφωνία καταγγέλει για ρουσφέτια το Λοβέρδο!

“Τα νησιά μας είναι στο έλεος του θεού”
“Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο και το διακομματικό Υπουργείο Υγείας (Υφυπουργός της Ν.Δ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος), για προεκλογικές,  ρουσφετολογικές μετακινήσεις προσωπικού από τα  νοσοκομεία των νησιών μας.

“Καταπατώντας  κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και δεοντολογίας, συνεχίζουν να υπογράφουν υπηρεσιακές μεταβολές και μετακινήσεις, απογυμνώνοντας τα ήδη υποστελεχωμένα νοσοκομεία μας.
  • “10.4.2012: μετακίνησε την μοναδική ιατρό-ακτινολόγο του ΚΘ-ΚΥ Λέρου, στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η Λέρος, η Πάτμος, οι Λειψοί, το Αγαθονήσι και  οι Αρκιοί στο έλεος του κ. Λοβέρδου και την προστασία του Θεού.
  • “11.4.2012: ημέρα προκήρυξης των εκλογών, μετακίνησε τον έναν εκ των 2 ενεργών οδηγών του Κ.Υ. Κω για το Κ.Υ. Ξάνθης, όπου πέραν των άλλων λειτουργεί και ΕΚΑΒ, ενώ στην Κω δεν υπάρχει ούτε ΕΚΑΒ, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις…
  • “Στο έλεος του κ. Λοβέρδου επίσης οι Κώοι και οι Νισύριοι,  καθώς και οι χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται τα δύο νησιά. Ανάστατοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι όπως διαπιστώσαμε από την περιοδεία μας στα  2 αυτά νησιά.
Καταγγελία του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Γιώργου Κασσάρα αναφορικά με την απογύμνωση των νοσοκομείων των νησιών.http://papaioannou.

Δεν υπάρχουν σχόλια: