Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης «Αν είχα γίνει αρχηγός το 2007...» λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος


  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
«Εάν ήταν άλλο το αποτέλεσμα του 2007, θα ήταν και άλλη η εξέλιξη της χώρας. Αν είχα κερδίσει το 2007 τις εσωκομματικές εκλογές θα είχε γραφεί διαφορετικά η Iστορία, όχι του ΠΑΣΟΚ, η Iστορία της χώρας. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα, θα ήταν όμως διαφορετικά» λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο ΒΗmagazino.

Αναφερόμενος στο συνέδριο του κόμματος τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα στην Ελλάδα και δεν πρέπει να βγει από το συνέδριο ως ένα μικρό αντίγραφο του παλιού ΠΑΣΟΚ, «αλλά ως η υποδομή και η αφετηρία ενός νέου ΠΑΣΟΚ, που θα είναι ταυτόχρονα πολυσυλλεκτικό και πλειοψηφικό, αλλά και έντιμο, σοβαρό σε αυτά που λέει».

Αναφερόμενος στη συμπεριφορά ορισμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ ο κ.Βενιζέλος τόνισε: «Είναι σχεδόν κωμικό να κάνουν τον ανήξερο ή τον απόμακρο σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ κάποιοι που αναδείχθηκαν και άσκησαν την ύψιστη προσωπική εξουσία χάρη σε αυτό και να περιμένουν από εμένα ή τους σημερινούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να σηκώσουμε όχι μόνο τα τρέχοντα, αλλά και τα ιστορικά βάρη της παράταξης».

Και προσθέτει: «Το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε μαζί με τη χώρα, λόγω κρίσης, και θα ανέβει πάλι μαζί με τη χώρα, μόλις γίνει ορατή η έξοδος από την κρίση».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: