Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Αιχμές Καρχιμάκη σε Βενιζέλο

Αιχμές Καρχιμάκη σε Βενιζέλο
Η αιχμή πήγαινε σαφώς στον Ευάγγελο Βενιζέλο, για τον παραγκωνισμό του ίδιου και τη διάλυση των οργάνων του κόμματος με την ανάληψη της προεδρίας από εκείνον.
Ο κ. Καρχιμάκης, μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι θα πρέπει να «προσέχουν οι βιαστικοί νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ και της ιστορίας του γιατί θα μείνουν με το φτυάρι στο χέρι», είπε, από το βήμα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Καρχιμάκης, σημειώνοντας ότι πολλές φορές ειπώθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του αλλά πάντοτε διαψεύστηκε».
Υποστηρίζοντας ότι ως πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να έχει «επιστρέψει την χειροβομβίδα» στον Κώστα Καραμανλή και να έχει προκηρύξει εκλογές, σημείωσε ότι επέλεξε τον δύσκολο δρόμο και δεν το έκανε γιατί «τα θραύσματα» θα χτυπούσαν όχι τους μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας, αλλά τους απλούς πολίτες...
Ο κ. Καρχιμάκης μίλησε για «κρεσέντο λάσπης» που δέχθηκε τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου από εκείνους που σήμερα εφαρμόζουν ακόμα πιο σκληρά μέτρα, «φωτογραφίζοντας» τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και για ανευθυνότητα όσων πριν λίγους μήνες υπόσχονταν την κατάργηση του μνημονίου και σήμερα μας διαβεβαιώνουν ότι όλα αυτά θα γίνουν σταδιακά και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της οικονομίας, βάζοντας έτσι στο στόχαστρο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν γεννήθηκε και δεν υπάρχει για να είναι ούτε ο αριστερός ψάλτης του Σαμαρά, ούτε ο δεξιός ψάλτης του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ.Καρχιμάκης, χαρακτηρίζοντας το συνέδριο ως μία ευκαιρία ανασυγκρότησής του.
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: