Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Σημάδια βελτίωσης εμφάνισε ένας από τους τρεις φοιτητές που νοσηλεύονται στη Λάρισα. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Κυριακή

Εξιτήριο εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, ότι θα λάβει ένας από τους φοιτητές που νοσηλεύονται μετά το τραγικό συμβάν στη Λάρισα που στοίχισε τη ζωή σε δύο φοιτητές
Ο φοιτητής που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία του και αύριο Κυριακή αναμένεται να λάβει εξιτήριο.
Σε ό,τι αφορά τον άλλο φοιτητή που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό διασωληνωμένος, οι εργαστηριακές του εξετάσεις είναι καλές και αναμένεται στις επόμενες ώρες να γίνει δεύτερη προσπάθεια αφύπνισης.
Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή έγινε ανεπιτυχώς η πρώτη προσπάθεια αφύπνισης ενώ πραγματοποιήθηκε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπάρχει βλάβη -άγνωστης έκτασης- στον εγκέφαλο.
Κρίσιμο είναι το επόμενο εικοσιτετράωρο και για τον τρίτο φοιτητή που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος, ενώ ιατρικές πηγές αναφέρουν στο onlarissa.gr πως έχουν αποκατασταθεί όλες οι λειτουργίες του (πνεύμονες, νεφροί κλπ.). ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη εξετάσεις για να φανεί η κατάσταση του εγκεφάλου. Αύριο Κυριακή θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για αφύπνιση του.
Στο πλευρό των φοιτητών βρίσκονται οι γονείς τους, στους οποίους έχουν παρασχεθεί όλες οι βοήθειες από πλευράς νοσοκομείων ώστε να διευκολυνθεί η διαμονή τους στη Λάρισα.
http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: