Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ...αιωρείται ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου αλλά όχι οι Σημίτης-ΓΑΠ!

Στο «συντακτικό» Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε, κατά την εναρκτήρια ομιλία του:
Φίλες και φίλοι, στο χώρο του Συνεδρίου αυτή τη στιγμή αιωρούνται νοερά οι ιστορικές φυσιογνωμίες της Δημοκρατικής Παράταξης του Ελευθερίου Βενιζέλου, του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, του...Γέρου της Δημοκρατίας. 
Κυρίως όμως είναι εδώ μαζί μας ο ιδρυτής του Κινήματος, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Και οι μεγάλες εμβληματικές φυσιογνωμίες της Παράταξης, η Μελίνα, ο Γιώργος Γεννηματά, ο Αντώνης Τρίτης, ο Αναστάσης Πεπονής. 
Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που εξασφάλισε στο ΠΑΣΟΚ το χαμηλότερο ποσοστό στην ιστορία της, ο μόνος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που δεν θα γίνει πρωθυπουργός δεν ανέφερε καν τα ονόματα του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου!
Ο μεν Σημίτης είναι o πρωθυπουργός με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη θητεία στη Μεταπολίτευση και για 8 χρόνια αρχηγός του κόμματος ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου διετέλεσε για 8 χρόνια αρχηγός, για 2 χρόνια πρωθυπουργός και χάραξε την πολιτική διαδρομή της χώρας για την επόμενη δεκαετία, με τους πάντες σήμερα να συγκλίνουν σε αυτή.
Παρ' όλα αυτά, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος προτίμησε να αναφερθεί σε 5 νεκρούς πολιτικούς, οι οποίοι, αν εξαιρέσουμε τον Πεπονή, έχουν φύγει από τη ζωή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Γεια σου ρε «σημαντικέ» Βαγγέλη που δεν ασχολείσαι με τους «ασήμαντους»...
http://press-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: