Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Κραυγή αγωνίας των εργαζομένων στα φωτοβολταϊκά...


"Μη μας στείλετε κι εμάς στην ανεργία, κ.κ. υπουργοί και βουλευτές"...

Ανοιχτή επιστολή προς όλους τους βουλευτές στέλνουν οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια φωτοβολταϊκών της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, ζητώντας από το κράτος να ...
στηρίξει τη δουλειά τους και να μην τους στείλει στην ανεργία και καλώντας τους αρμόδιους υπουργούς να αναλάβουν πρωτοβουλία και να στηρίξουν τη σχετική τροπολογία, ώστε να ξεμπλοκάρουν τις επενδύσεις fast track και να "ξεπαγώσουν" τα συγκεκριμένα έργα.

«Από στιγμή σε στιγμή εμείς και οι οικογένειές μας θα βρεθούμε στο δρόμο και αυτό που ζητάμε δεν είναι τίποτε άλλο παρά να ξεμπλοκαριστούν οι επενδύσεις σε Φ/Β πάρκα που θα δώσουν δουλειά στα εργοστάσια. Οι επενδύσεις αυτές -που λέγονται και Fast Track- έχουν μπλοκαριστεί. Επιπλέον, το μπλοκάρισμα αυτό σε συνδυασμό με τις πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις κλπ έχουν δημιουργήσει τόσα προβλήματα στο να ξεκινήσουν τα έργα ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ αν και είναι όλα έτοιμα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι στην επιστολή τους, την οποία υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι -χωρίς δουλειά- των εργοστασίων της Τρίπολης και της Θήβας.

Οι εργαζόμενοι καταλήγουν:

"- Τώρα μπορείτε να το κάνετε εφικτό.
- Έχετε τη δυνατότητα και θα έχετε ευρεία υποστήριξη.
- Όλοι οι βουλευτές που τους απευθύναμε το αίτημά μας είναι θετικοί στο να δουλέψουν τα Ελληνικά εργοστάσια.
- Μην δημιουργήσετε και άλλους ανέργους"...
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: