Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης για τις Σκουριές



Βαριές κατηγορίες για 28 υπόπτους, οι περισσότεροι κάτοικοι της Ιερισσού, περιλαμβάνει η δικογραφία 3.000 σελίδων που έχει σχηματιστεί για τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Σκουριών
Δικογραφία 3.000 σελίδων που περιλαμβάνει βαριές κατηγορίες έχει σχηματιστεί από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για επεισόδια που έχουν λάβει χώρα στην ευρύτερη περιοχή των Σκουριών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" ο αριθμός των υπόπτων ανέρχεται στους 28, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι κάτοικοι της Ιερισσού ενώ τα αδικήματα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, εμπρησμοί, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και διακεκριμένες φθορές.
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για ξεχωριστή δικογραφία από εκείνη που έχει σχηματιστεί για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της "Ελληνικός Χρυσός" στις Σκουριές τον προηγούμενο Φεβρουάριο.
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ποινικοποίηση του αγώνα τους και μέσω των συνηγόρων τους τονίζουν ότι καμία από τις κατηγορίες δεν ευσταθεί και ότι οι απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνομιλίες τους δεν προσφέρουν κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: