Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ετοιμος για... πτήση στους "16"!...


Έτοιμος να πάρει τη νίκη κόντρα στην Μπενφίκα στο... καυτό "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι ο Ολυμπιακός!...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε
(21:45, ζωντανή γραπτή περιγραφή από το woop.gr) με σκοπό τη νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά με πρόκριση στους "16" του Champions League.

Με...
όπλο τον κόσμο της, η ομάδα του Μίτσελ είναι έτοιμη για την αποψινή βραδιά.

Δύο εβδομάδες πριν, οι "ερυθρόλευκοι" έδειξα στη Λισσαβώνα ότι γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα έχουν την ευκαιρία να τους πάρουν.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τα συθνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα έχουν δώσει, επίσης, στον Ολυμπιακό... άλλο αέρα και η αυτοπεποίθηση των παικτών είναι στα ύψη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο 50χρονος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σάμαρης με τον Μανιάτη, ενώ οι Φουστέρ - Βάιας θα είναι στα πλάγια.

Μόνος προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου με τον "Τσόρι" Ντομίνγκεζ από πίσω του.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Μασάντο, Μεντζανί, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαβιόλα και Γιαταμπαρέ. Εκτός είναι ο τραυματίας ο Ολαϊτάν, όπως και οι ανέτοιμο Μασάντο και Τόρες.

Από την πλευρά του, ο Ζόρζε Ζεσούς θα παρατάξει την ομάδα του με τον Αρτούρ κάτω απο τα δοκάρια και τους Αλμέιδα, Λουϊζάο, Γκαράι και Σικέιρα στην άμυνα.

Πέρες και Μάτις θα είναι τα δύο κεντικά χαφ με τους Γκαϊτάν και Μάρκοβιτς στα πλάγια.

Επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Λίμα και Καρντόσο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ομπλακ, Πάουλο Λόπεζ, Μάξι Περέιρα, Σίλβιο, Ζαρντέλ, Βιτόρια, Μάτιτς, Αμορίμ, Ντζούριτσιτς, Καβαλέιρο, Όλα Τζον και Μάρκοβιτς.

Ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα την Τρίτη για το Champions League...
woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: