Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ο Βασιλάκης Καΐλας της «πιο σοβαρής» Χρυσής Αυγής ...





Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε το πρωί ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης από εξολοθρευτής έχει γίνει τις τελευταίες μέρες Βασιλάκης Καΐλας.
Δεν θα μπορούσα να...
συμφωνήσω περισσότερο.

Η Χρυσή Αυγή χρειάστηκε ελάχιστα λεπτά για να παραδεχθεί δημόσια ότι οι νεκροί του Νέου Ηρακλείου είναι μέλη της αλλά ακόμα και σήμερα κάνει ότι δεν ξέρει τον Γιώργο Ρουπακιά, τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα.

Ξαφνικά, όλα τα κανάλια που πριν από λίγο καιρό αφιέρωσαν όλες τις ενημερωτικές εκπομπές στην υπηρεσία της κυβερνητικής προπαγάνδας περί «διάλυσης» της Χρυσής Αυγής, σήμερα προσφέρουν άφθονο τηλεοπτικό χρόνο χωρίς αντίλογο σε μέλη της Χρυσής Αυγής που καταδικάζουν τη βία, καλούν σε «εθνική ενότητα» κι άλλα τέτοια κωμικά.

Σχεδόν κανείς δεν τους θυμίζει ότι η ηγεσία του κόμματος βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία σύστασης της εγκληματικής οργάνωσης, δεν γίνεται καν αναφορά στο ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια ώρα, οι οικογένειές των θυμάτων του Νέου Ηρακλείου παραδίδουν μαθήματα ήθους, αποδοκιμάζοντας όλους όσους δηλητηριάζουν με μίσος την ελληνική κοινωνία, κάνοντας δηλώσεις υποστήριξης της οικογένειας του Παύλου Φύσσα αλλά λίγοι ασχολούνται στα σοβαρά με αυτούς.

Αναρωτιέμαι αν η «πιο σοβαρή» Χρυσή Αυγή που κάποιοι ονειρεύονταν είναι ήδη εδώ και δεν το έχουμε καταλάβει.



parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: