Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Την Παρασκευή η απόφαση του κόμματος Υπέρ της υποψηφιότητας Καρυπίδη η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ


Υπέρ της υποψηφιότητας Καρυπίδη η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Θ.Καρυπίδης  

Αθήνα
Με μεγάλη πλειοψηφία η περιφερειακή επιτροπή Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Καρυπίδη για τη θέση του περιφερειάρχη.

Το γεγονός αυτό, όμως, δεν αναμένεται να επηρεάσει την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, η οποία θα συνεδριάσει την Παρασκευή προκειμένου να επανεξετάσει τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα μετά τις ακραίες τοποθετήσεις του κ. Καρυπίδη.

Στην ψηφοφορία στο περιφερειακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν -διά της ανατάσεως των χεριών- εννέα ψήφοι υπέρ της υποψηφιότητας Καρυπίδη και τρεις κατά.

Εντούτοις, κύκλοι από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι επρόκειτο για άτυπη ψηφοφορία, το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό και μάλλον δεν θα επηρεάσει την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Την ίδια ώρα, ο Θ.Καρυπίδης, με νέα γραπτή του ανακοίνωση, ανέφερε ότι συνεχίζει τον αγώνα του, απευθυνόμενος στους  πολίτες «ανεξαρτήτως πολιτικών χρωμάτων» και δήλωνε την αντίθεσή του στον αντισημιτισμό και τον φασισμό.

«Με δεδομένη και κάθετη την αντίθεσή μας στον αντισημιτισμό και στον φασισμό αντιστεκόμαστε στην αδηφάγα επικοινωνιακή ανθρωποφαγία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Τα χαλκεία δεν μας τρομάζουν» αναφέρει ο κ. Καρυπίδης.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: