Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Σακελλαρίδης: Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία...



Δεν θα υπάρξει συνέχεια στην πολιτική του μνημονίου και το e-mail Χαρδούβελη.
BINTEO...
«Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία. Είναι σε εξέλιξη όμως οι διαβουλεύσεις για να υπάρξει κάποια συμφωνία στο Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και τόνισε ότι...
δεν θα  υπάρξει καμια συμφωνία που θα συνεχίζει την πολιτική του μνημονίου και το e-mail Χαρδούβελη.

«Από τη δική μας την πλευρά η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ώστε να ανταποκριθεί στη λαϊκή εντολή να μπει ένα τέλος σε αυτή την πολιτική και να δοθεί ανάσα στην ελληνική κοινωνία», είπε στην εκπομπή του Παπαδάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μας έλεγαν ότι πάμε σε ρήξη επειδή απορρίψαμε το κοινό ανακοινωθέν, αντί να γίνει αυτό υπήρξε άμεση επαφή και την επόμενη μέρα έτσι ώστε να βρεθεί μία καλύτερη συμφωνία για την ελληνική πλευρά και αυτό είναι ένα δείγμα για το πώς πρέπει να διαπραγματεύεται η ελληνική κυβέρνηση. Εάν δείτε τη δήλωση Ντάισελμπλουμ αντί να μιλάει για τη συνέχιση του τρέχοντος προγράμματος μιλάει για την ανάγκη να βρεθεί λύση ανάμεσα στο τρέχον πρόγραμμα δηλαδή τις δικές τους θέσεις και τις θέσεις της ελληνική κυβέρνησης», προσθεσε ο Σακελλαρίδης.

Για τις διαπραγματεύσεις, είπε ότι υπάρχει διαφορετική στάση  και αυτή η αλλαγή οφείλεται στην ελληνική κυβέρνηση. «Εμείς δεσμευμένοι από τη λαϊκή εντολή για ένα άλλο δρόμο κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και βλέπουμε ότι αναπτύσσονται δεσμοί και σχέσεις  με άλλες χώρες που στηρίζουν την Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της σε αυτό τον αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: