Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Πήγε να το «σώσει», αλλά το χειροτέρεψε


Είδε και απόειδε από το «κράξιμο» στα social media και εξέδωσε …διευκρινιστική ανακοίνωση. Ο λόγος για τη βουλευτή του Ποταμιού Κατερίνα Μάρκου, που είδε την ομιλία της στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης να ερμηνεύεται ως η ίδια να τάσσεται υπέρ του να μην έχουν ρεύμα οι φτωχοί, διαπνεόμενη από μία «ακροδεξιά» προσέγγιση των πραγμάτων.
aaamarkou10
Σε νέα ανακοίνωσή της, λοιπόν, υπό τον προκλητικό τίτλο «αναδιανομή της φτώχειας έκαναν και οι προηγούμενοι», η βουλευτής του Ποταμιού, υποστηρίζει πως τα λόγια της παρερμηνεύονται και μάλιστα εσκεμμένα. «Είπα ότι καταρχάς δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς με το να δοθεί δωρεάν ρεύμα στους αναξιοπαθούντες αλλά κάποτε σε αυτή τη χώρα πρέπει να καταλάβουν και οι κυβερνήσεις μας ότι πρέπει να αναπτυχθεί η παραγωγή και μέσα από αυτή την ανάπτυξη πρέπει να ασκήσουμε κοινωνική πολιτική», σημειώνει, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το πρόβλημα θα εμφανιστεί εκ νέου μπροστά μας στο μέλλον. «Εάν δεν βρουν δουλειά τα νοικοκυριά που δυσκολεύονται να πληρώσουν το ρεύμα δεν θα λυθεί το πρόβλημα», επιμένει, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αντί να πει πώς θα φτιαχτούν νέες δουλειές, υπόσχεται αναδιανομή με δανεικά που μπορεί να φέρει τους μη έχοντες αύριο σε πολύ χειρότερη κατάσταση.
Μα και εμείς το ίδιο καταλάβαμε ότι προτείνετε αγαπητή. Μέχρι να βρουν δουλειά, οι «αναξιοπαθούντες», όπως τους αποκαλείτε, μπορούν να πεθάνουν από το κρύο. Διότι αν δεν το προσέξατε, έξω έχει δύο βαθμούς Κελσίου…
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: