Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Συνεχίζει να προκαλεί τους εκατομμύρια ανέργους του ιδιωτικού τομέα ο Μαυρογιαλούρος Κατρούγκαλος


2e449092a376e9c862e5cdd919922746_L
Είναι αλήθεια πως ο Μαυρογιαλούρος του Εσωτερικών Κατρούγκαλος, τείνει να εξελιχθεί σε μια από τις πιο καλτ φιγούρες της κυβέρνησης “εθνικής σωτηρίας κ.λ.π.”
Εκτός όμως από την αισθητική μας, ξεκάθαρα προκαλεί την οργή στους εκατομμύρια ανέργους του ιδιωτικού Τομέα.
Οι οποίοι βλέπουν πως το μόνο που νοιάζει το εν λόγω γραφικό τηλεοπτικό δημιούργημα του Αυτιά και του Παπαδάκη, είναι η προστασία του κηφηναριού στον Δημόσιο Τομέα.
Δείτε τώρα το ρεπορτάζ:
«Κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του και όλοι θα επανέλθουν- αυτό είναι το ουσιαστικό» τόνισε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των επιτροπών των δημόσιων υπαλλήλων που απολύθηκαν ή βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, βάσει των εφαρμοστικών νόμων των προηγούμενων κυβερνήσεων, για τις αποφάσεις της νέας κυβέρνησης προκειμένου να διευθετηθούν οι εργασιακές σχέσεις στο Δημόσιο.
Ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρθηκε στο υπό κατάρτιση νομοσχέδιο, το πρώτο που θα φέρει στη Βουλή προς αποκατάσταση των αδικιών που έγιναν από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως είπε. Η ρύθμιση του νομοσχεδίου θα αφορά αυτούς που έχουν απολυθεί και αυτούς που ήταν σε διαθεσιμότητα και δεν έχουν τοποθετηθεί.
Ο υπουργός διευκρίνισε ως προς το τελευταίο, λέγοντας ότι «προφανώς έχουν γίνει αδικίες και στη φάση της κινητικότητας. Αναγκάστηκαν κάποιοι, υπό την απειλή της απόλυσης, να διαλέξουν μια θέση που δεν θα τη διάλεγαν υπό ομαλές συνθήκες».
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: