Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Ωρα Ολυμπιακού στο Champions League με Μπάγερν


Ωρα Ολυμπιακού στο Champions League με Μπάγερν
  (Φωτογραφία:  Icon )
Aθήνα
Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού στο Champions League φθάνει, καθώς συνεχίζεται η φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των τεσσάρων τελευταίων ομίλων (5 έως 8). Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το μεγάλο παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» (21:45) με την ομάδα του Πειραιά να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Γερμανίας και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, Μπάγερν Μονάχου.
Οι Βαυαροί είναι το λογικό φαβορί της αναμέτρησης αυτής, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ειδικά όταν παίζει μπροστά στους οπαδούς του και έχει τις δυνατότητες ν' ανατρέψει τα προγνωστικά. Ο Αριεν Ρόμπεν, το μεγάλο αστέρι της γερμανικής ομάδας, είναι η μεγάλη απουσία από το αυριανό παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει κι άλλα σπουδαία παιχνίδια. Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου η Αρσεναλ θα έχει δύσκολη αποστολή στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Ντιναμό, ενώ μεγάλη μάχη θα γίνει στη Ρώμη μεταξύ της Ρόμα και της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπαρτσελόνα.
Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων με ώρα έναρξης στις 21:45:
ΤΕΤΑΡΤΗ

5ος ΟΜΙΛΟΣ
Λεβερκούζεν - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

Ρόμα - Μπαρτσελόνα

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Αρσεναλ

Ολυμπιακός - Μπάγερν

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Ντιναμό Κιέβου - Πόρτο

Τσέλσι - Μακάμπι Τελ Αβίβ

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαλένθια - Ζενίτ Αγ.Πετρ.

Γάνδη - Λιόν
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: