Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Επίσκεψη Λοβέρδου στο περιφερειακό υποκατάστημα συντάξεων του ΙΚΑ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέας Λοβέρδος και ο υφυπουργός κ. Γιώργος Κουτρουμάνης στο περιφερειακό υποκατάστημα συντάξεων του ΙΚΑ, στην οδό Νικηφόρου.

Στη σύσκεψη, που ακολούθησε, έλαβαν μέρος ο διοικητής του ΙΚΑ κ. Θ. Αμπατζόγλου, η Γενική Διευθύντρια Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα. Γιαννακοπούλου, οι επιστημονικοί σύμβουλοι του υπουργού κ.κ. Β. Χρήστου και Δ. Μπαλασόπουλος.

Κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός διαπίστωσε ότι το υποκατάστημα δέχεται επίσκεψη 1000 έως 1300 ατόμων ημερησίως. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις υπηρεσίες υποδοχής απασχολούνται 18 άτομα, εξ’ αυτών 10 είναι stagiaires, 3 με συμβάσεις έργου και 5 μόνιμοι υπάλληλοι. Επίσης, στο υποκατάστημα εργάζονται στο σύνολο 36 stagiaires και 23 με σύμβαση έργου. Μόνο κατά το μήνα Νοέμβριο αποχωρούν 13 stagiaires, το ίδιο θα συνεχιστεί και τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Σημειώνεται ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δεσμεύτηκε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε να αποφευχθεί η καθημερινή ουρά 200 ατόμων. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με την οποία εξειδικεύτηκαν σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με την ταχύτερη απονομή σύνταξης.
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: