Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Επίσκεψη Μαγκριώτη στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές του νομού Πιερίας

Τη Δευτέρα ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης θα επισκεφτεί τις περιοχές που επλήγησαν πρόσφατα από τις πλημμύρες στον νομό Πιερίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί θα πάει στους δήμους Δίου, Πέτρας και Ελαφίνας. Θα ακολουθήσει σύσκεψη στα Γραφεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, ενώ μετα θα κάνει δηλώσεις.

Ο κ. Μαγκριώτης θα συναντηθεί επίσης και με την επιτροπή φορέων του Νομού Πιερίας που έχει συγκροτηθεί για το θέμα των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο «Ράχες Μαλιακού- Κλειδί», που κατασκευάζεται με τον καθεστώς της Σύμβασης Παραχώρησης. Η Σύμβαση κυρώθηκε με νόμο στη Βουλή το 2007.

Στο μεταξύ, ο δήμος Κατερίνης ανακοίνωσε την Κυριακή ότι όσοι από τους πληγέντες υπέστησαν ζημιές σε εμπορικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, κατοικίες, οικοσυσκευές και γενικά σε κτιριακές εγκαταστάσεις, από τις βροχοπτώσεις στις 24 και 25 Οκτωβρίου, μπορούν να καταθέσουν αίτηση - υπεύθυνη δήλωση στον δήμο, στην οποία «θα δηλώνουν αναλυτικά και με σαφήνεια το είδος της ζημιάς καθώς και οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο (π.χ. φωτογραφίες, βεβαιώσεις Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ.λ.π.)».

Οπως σημειώνεται, «οι αιτήσεις - υπεύθυνες δηλώσεις θα κατατίθενται στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κατερίνης - γραφείο 11, στον 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου».
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: