Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Ολομέτωπη επίθεση Βγενόπουλου για τις άγονες γραμμές



Ολομέτωπη επίθεση Βγενόπουλου για τις άγονες γραμμές

Του Δημήτρη Παφίλα

Το θέμα της ασφάλειας των πτήσεων των αεροπλάνων αλλά και τις κατηγορίες της απιστίας περί την υπηρεσία και την παράβαση καθήκοντος, έθεσε για τα μέλη της επιτροπής που κατακύρωσε τον διαγωνισμό των άγονων γραμμών, ο πρόεδρος της MIG, κ.Ανδρέας Βγενόπουλος.

Μιλώντας για τον διαγωνισμό που κατακυρώθηκε σε δύο μικρότερες εταιρείες, τόνισε ότι «Κάποιοι αποφάσισαν να ξοδέψουν 2,2 εκατομμύρια ευρώ ή 800 εκατομμύρια δραχμές, ενώ η προσφορά της Olympic Air, ήταν μηδενική».

Ο κύριος Βγενόπουλος κατηγόρησε τη σημερινή κυβέρνηση αλλά και την προηγούμενη για απουσία πολιτικής στον τομέα των μεταφορών και έθεσε το θέμα της ασφάλειας, καθώς όπως είπε με τον διαγωνισμό επιτρέπεται οι εταιρείες να συμμετάσχουν χωρίς να έχουν αεροπλάνα αφού μπορούν να τα νοικιάσουν από άλλες χώρες.

Ο κ.Βγενόπουλος, έκανε ιδιαίτερη προσωπική επίθεση προς τον κ.Σηφουνάκη, καθώς επί 5 χρόνια ήταν υπεύθυνος του τομέα μεταφορών του ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά όπως αποδείχθηκε δεν διαθέτει καμία πολιτική για τις αερομεταφορές είτε για τα ποιοτικά κριτήρια των διαγωνισμών είτε για τα οικονομικά.

.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: