Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS




Η 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί από το 1988, ως παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS και αυτό δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αμέτοχους.

Έχοντας κατανοήσει σε μεγάλο βαθμό το μέγεθος του προβλήματος, ότι δηλαδή το AIDS έναι μία από τις φονικότερες επιδημίες στην παγκόσμια ιστορία και ότι αρκετά εκατομμύρια άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους, ενώ άλλοι τόσοι είναι φορείς του ιού HIV, το goalexandroupolis θέλει να τονίσει, ότι καμία επιδημία δεν

πολεμήθηκε ποτέ με εξορκοσμούς, πανικό και με την επιστροφή στον συντηρητισμό και τη σεμνοτυφία, αλλά μόνο με τη γνώση και την πρόληψη!

Είμαστε απολύτως σύμφωνοι με το κυρίαρχα συνθήματα "Πολεμήστε το aids και όχι τους ανθρώπους με aids", "ο ρατσισμός είναι ο πολιτισμός των ηλιθίων" και "η σιωπή είναι θάνατος, η γνώση είναι δύναμη, η δράση είναι ζωή".
Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να σταματήσουμε να ερωτευόμαστε, αλλά θα μπούμε στη διαδικασία να ενημερωνόμαστε σωστά και να παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που και μέσω των χώρων διασκέδασης της πόλης μας, επιχειρήθηκε να τονισθεί το μέγεθος του προβλήματος και να ενημερωθεί ο κόσμος και ιδιαιτέρως η νεολαία, σχετικά με τον ιό!
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009, το Muziq Bar διοργάνωσε ένα πάρτυ με την ονομασία CONDOM PARTY - WORLD AIDS DAY και εμείς ώς οδηγός διασκέδασης αισθανόμαστε την ανάγκη να το συγχαρούμε, όπως και όλες τις υπόλοιπες σχετικές προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας!


Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς χιλιάδες τόπους με πληροφορίες για το HIV/AIDS.
Το www.hiv.gr σας προτείνει τους παρακάτω διαδικτυακούς τόπους, τους οποίους εμπιστεύεται για την ενημέρωσή σας:

www.goalexandroupolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: