Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για εξεταστικές

Στις 6 το απόγευμα ξεκινά στη βουλή η συζήτηση επί της προτάσεως του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Βατοπαίδι. Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης θα ακουλουθήσει ψηφοφορία.

Την Τετάρτη θα ακολουθήσει η υπόθεση Ζίμενς. Το ζήτημα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά την αποκάλυψη ευχαριστήριας επιστολής του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμνλή προς τον Μιχ. Χριστοφοράκο.

Στην επιστολή, την οποία αποκάλυψε η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο κ. Καραμανλής ευχαριστεί προσωπικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, τον κ. Χριστοφοράκο για την υποστήριξη του στη μεγάλη προσπάθεια για ένα νέο ξεκίνημα.
Τυπική χαρακτηρίζουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή την ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρώην ισχυρό άνδρα της Ζίμενς στην Ελλάδα, το Μάιο του 2004, δύο μήνες μετά τις εκλογές τις οποίες είχε κερδίσει η ΝΔ.

Αντ. Σαμαράς

«Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα», δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ για τις εξεταστικές επιτροπές, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Τύπος της Κυριακής, που τιτλοφορείται «δεν θα κυβερνήσω πάνω σε ερείπια». Το Σάββατο, από το βήμα της ΚΕ του κόμματός του, ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι η κυβέρνηση «τις ρίχνει σαν φωτοβολίδες κρότου-λάμψης για να αποπροσανατολίσει από την οικονομία».
nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: