Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

"Δεν υπάρχουν προβλήματα στο συντονισμό της κυβέρνησης"

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς αν συζητήθηκε το αγροτικό ζήτημα σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα σε κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, υπό τον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι “είναι μια εσωτερική σύσκεψη” και πρόσθεσε ότι “εννοείται ότι για τους αγρότες ανησυχούμε”. “Θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στο συντονισμό της κυβέρνησης”, τόνισε ο κ. Πεταλωτής.

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει ανοίξει όλα τα μεγάλα ζητήματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και ότι ορισμένα από αυτά τα έχει κλείσει. Αναφορικά δε με τα ανοιχτά ζητήματα, τόνισε ότι αυτά προχωρούν “με τον καλύτερο τρόπο”.

Για το ενδεχόμενο συγκρότησης εξεταστικής για την οικονομία

"Ως προς τα ψευδή στοιχεία που αποστέλλονταν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως δήθεν αληθή για την ελληνική οικονομία, το θέμα το βλέπουμε”, δήλωσε ο Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση προτίθεται να συγκροτήσει σχετική εξεταστική επιτροπή.

Ο κ. Πεταλωτής ανέφερε ότι, ήδη, εδώ και καιρό, έχει ανακοινωθεί ότι υπάρχει και "τρέχει" τις εργασίες της μια επιτροπή που έχει συσταθεί από τον κ. Παπακωνσταντίνου, η οποία θα βγάλει πόρισμα σχετικά με το εάν γινόταν και με ποιον τρόπο αυτή η παραπληροφόρηση, η διοχέτευση στοιχείων που παραπλανούσαν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Για διορισμούς στην ΤΡΑΜ ΑΕ

"Αυτοί οι διορισμοί έγιναν επί ΝΔ,το όργιο προσλήψεων στην ΤΡΑΜ Α.Ε., αλλά και σε άλλες παρόμοιου χαρακτήρα εταιρείες το έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα και θα πάρει το δρόμο προς την αποκατάσταση της νομιμότητας”, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθείς σχετικά με το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζή για διορισμούς που έγιναν στην ΤΡΑΜ Α.Ε.

Για ενδεχόμενο κατάργησης της Γ.Γ. Ενημέρωσης και άλλων γραμματειών

“Συζητάται η κατάργηση κάποιων γενικών γραμματειών που κατά την διαπίστωσή μας δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν. Σαφέστατα δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους εργαζόμενους σε αυτές τις γενικές γραμματείες αφού θα παραμείνουν στη θέση τους ή θα διατεθούν σε άλλη γενική γραμματεία”, δήλωσε ο Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς εάν εξετάζεται ενδεχόμενο να καταργηθεί η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: