Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Τίτλοι τέλους για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Νέο “ραντεβού” στις 6 Μαρτίου στο Κιλελέρ

Έκλεισε και επίσημα το κεφάλαιο αγροτικές κινητοποιήσεις για…φέτος.

Οι αγρότες μετά το τέλος της γενικής τους συνέλευσης με τους εκπροσώπους τους στην άκαρπη συνάντηση με την κα. Μπατζελή αποφάσισαν να «αναστείλουν» τις κινητοποιήσεις τους.

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης αποχώρησαν οι αγρότες από τα μπλόκα στον Τύρναβο, στον Πλατύκαμπο, στις Μικροθήβες καθώς και από τη Στέρνα στην Τρίπολη.

Με δηλώσεις τους εκπρόσωποι των αγροτών τονίζουν ότι δεν θεωρούν πως νικήθηκαν από την τακτική της κυβέρνησης, ενώ αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στις κινητοποιήσεις...

Τα τρακτέρ σε Νίκαια και Προμαχώνα θα αρχίσουν από την Πέμπτη να αποχωρούν από τα μπλόκα.

Οι αγρότες εξέφρασαν την απογοήτευσή τους ως προς την αδιάλλακτη στάση καθώς και την αντιμετώπιση που είχαν τόσο εκ μέρους της Υπουργού όσο και της κυβέρνησης γενικότερα, ενώ μίλησαν για αναστολή των κινητοποιήσεων και δίνουν ραντεβού στο Κιλελέρ (6 Μαρτίου) όπου φέτος θα εορταστεί η 100ή επέτειος.

Πρέπει να τονίσουμε ότι στο μπλόκο των αγροτών στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα το μεσημέρι της Τετάρτης, είχε σχηματίσει ουρά 20 χιλιομέτρων (!).

Μπλόκα που θα ξεκινήσουν να αποχωρούν από την Πέμπτη υπάρχουν στην Τρίγλια, στις Καλύβες, στην Ορμύλια, στη Γαλάτιστα στο νομό Χαλκιδικής, στο συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης, στο νομό Κιλκίς, στο 23ο χλμ. του δρόμου Κοζάνης-Λάρισας, στο 40ο χλμ. του δρόμου Φλώρινας-Κοζάνης αλλά και στη γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη.
protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: