Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Γιώργος Παπανδρέου, Κάρολος ΠαπούλιαςΤον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος του εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και όλη του την αγάπη για την επανεκλογή του, σήμερα, στο ανώτατο αξίωμα της χώρας.

"Τιμήσατε με τον καλύτερο τρόπο το αξίωμα αυτό και έχετε ευρύτατη συναίνεση, όπως βλέπετε, στο πρόσωπό σας. Και είμαι σίγουρος ότι μπροστά και στις εθνικές κρίσεις, καθώς η χώρα περνάει μια μεγάλη περιπέτεια, διαμορφώνεται μία ευρύτατη συναίνεση και στον ελληνικό λαό για να στηριχθούν οι πολιτικές που χρειάζονται για να πάμε μπροστά", είπε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρόταση και τη στήριξη στο πρόσωπό του και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η χθεσινή του συνάντηση με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας.

"Ηταν πολύ υποστηρικτικός στην προσπάθειά μας και νομίζουμε ότι είναι σημαντικό πως η Γερμανία βλέπει θετικά αυτά που κάνουμε", ανταπάντησε ο πρωθυπουργός.

.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: