Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΧΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ


Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό σήμερα ενώ ήδη τα προβλήματα στους δρόμους του λεκανοπεδίου είναι έντονα σύμφωνα με την Τροχαία Αθηνών εξαιτίας της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ακινητοποιημένα...
θα παραμείνουν λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ) και τις υπόλοιπες συγκοινωνιακές εταιρείες.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο με αποτέλεσμα να αναστέλλονται όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σοβαρά είναι τα προβλήματα στους βασικότερους οδικούς άξονες της Αθήνας, όπως ενημερώνει η Τροχαία Αθηνών, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψους του Χολαργού, τη Λεωφόρο Κηφισίας, την άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τη Λαγουμιντζή και τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Με μεγάλη δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισού, στην Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, στην Αλεξάνδρας, την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Λεωφόρο Ηλιουπόλεως και τη Λεωφόρο Ποσειδώνος από την Αλίμου έως το στάδιο Καραϊσκάκη στο ρεύμα προς Πειραιά. Προβλήματα σηναντώνται επίσης στην Κατεχάκη και στο Λιμάνι του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι σήμερα δεν ισχύει ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: