Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ο Κοσμίδης ψηφίστηκε “Αθλητής της Χρονιάς”

Ο Λευτέρης Κοσμίδης, η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η ομάδα πόλο γυναικών της Βουλιαγμένης πήραν τα βραβεία των κορυφαίων της χρονιάς στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ.
Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής που κέρδισε τη μάχη από τους Ηλία Ηλιάδη και Βλάση Μάρα δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου του:
«Αφιερώνω τη βράβευσή μου σε όλους του Έλληνες πολίτες, που περνούν δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης. Τους εύχομαι να συνεχίσουν να παλεύουν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλία Ηλιάδη και τον Βλάση Μάρα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παίρνω τη σκυτάλη από τον Μάρα, ο οποίος είχε βραβευθεί πέρυσι.”
1. Λευτέρης Κοσμίδης 1474
2. Ηλίας Ηλιάδης 788
3. Βλάσης Μάρας 658

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου που βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κερδίζοντας στο νήμα την Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, τόνισε:
“Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι βραβεύομαι από τον ΠΣΑΤ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Καμιά φορά νομίζουμε ότι μας ξεχνάτε ως άθλημα, αλλά η κωπηλασία είναι πλέον ένα μεγάλο άθλημα. Θα ήθελα να ήμουν εδώ με το πλήρωμά μου, γιατί κάποιες στιγμές μέσα στη χρονιά αγωνίζομαι και στο διπλό σκιφ.”

1. Αλεξάνδρα Τσιάβου 624
2. Ιουλιέτα Μπουκουβάλα 611
3. Βάσω Μιλούση 479

Η γυναικεία ομάδα πόλο γυναικών κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Champions Cup και το Ευρωπαϊκό Σούπερ καπ και λογικά ήταν η κορυφαία ομάδα.

1. Βουλιαγμένη 759
2. Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών 743
3. Αθηναϊκός 734

Κορυφαία προπονήτρια της χρονιάς ήταν η Αλεξία Καμμένου. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Γιώργος Καραγκούνης που συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα.

Το βραβείο Ευ αγωνίζεσθαι δόθηκε στον προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού ο οποίος στο περυσινό ντέρμπι “αιωνίων” προστάτευσε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Αντέρς Κρίστιανσον.
Τιμητική πλακέτα πήραν: Ο Κριστιάν Καρεμπέ εκ μέρους όλων των ξένων παικτών που βρίσκονται στην Ελλάδα για να συμμετάσχουν στον αγώνα κατά της φτώχειας.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θα φιλοξενήσει το ματς φίλοι Ζιντάν – Ρονάλντο απέναντι στους All Star του Ολυμπιακού και οι Λάκης Νικολάου, Σπύρος Γιαννιώτης.
(Πηγή: Newsit)

Δεν υπάρχουν σχόλια: