Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σκευωρία βλέπει ο Α.Τσοχατζόπουλος

Σκευωρία βλέπει ο Α.Τσοχατζόπουλος


Ο πρώην υπουργός συνέκρινε την εμπλοκή του σε υπόθεση οικονομικών ατασθαλιών με αυτή του Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος τελικά δικαιώθηκε. «Εδώ δεν σεβάστηκαν τον Παπανδρέου» ανέφερε χαρακτηριστικά

Συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής παραχώρησε ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην εμπλοκή του σε έρευνες του ΣΔΟΕ και επιβεβαίωσε ότι έχει κληθεί για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με περιουσιακά του στοιχεία και περιμένει την ολοκλήρωση της έρευνας.«Περιμένω να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Μετά ξέρω τι πρόκειται να κάνω», όπως λέει.

Επανέλαβε επίσης ότι η αγορά της κατοικίας του έγινε από τη σύζυγό του κυρίως μέσω τραπεζικού δανεισμού, με διαφάνεια, ενώ έχει καταθέσει στις αρχές τα σχετικά συμβόλαια και έγγραφα.

«Είμαι όμηρος μιας αλήτικης σκευωρίας. Αλλά ο κόσμος ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει» υποστηρίζει και συγκρίνει την περίπτωσή του με τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, όταν ήταν υπουργός στη Γαλλία. «Είχε παραιτηθεί επειδή τον κατηγόρησαν για ατασθαλίες. Αφού ξεκαθάρισε όμως με τη Δικαιοσύνη, επανήλθε και έγινε πρόεδρος του ΔΝΤ».

«Εδώ δεν σεβάστηκαν τον Παπανδρέου και τον έσυραν στο Ειδικό Δικαστήριο», υπενθυμίζει το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ।

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: