Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τσίπρας: «Γιώργο, μάζεψε τον Πάγκαλο!»

Πάγκαλος: «Ο Τσίπρας υποδεικνύει τη δολοφονία μου!»


http://img.protothema.gr/45F826F305BB7F23E89F868320507652.jpg
Ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό απέστειλε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Πάγκαλος εναντίον του κ. Τσίπρα. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας υποδεικνύει τη δολοφονία του γεγονός που ξεσήκωσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή του αναφέρει ότι η συμπεριφορά του κ. Πάγκαλου είναι απαράδεκτη και χυδαία Απαρίθμησε διάφορα περιστατικά στα οποία ο κ. Πάγκαλος έχει καταφερθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε στο σημερινό λέγοντας: «Σήμερα, μάλιστα, σε ένα νέο τηλεοπτικό παραλήρημα, ούτε λίγο ούτε πολύ με κατέδειξε ως υποκινητή δολοφονικής απόπειρας εναντίον του» υπογραμμίζοντας ότι η συμπεριφορά του αντιπροέδρου «ξεπερνά κάθε όριο ανοχής».

Και συνεχίζει τονίζοντας ότι «ο κ. Πάγκαλος δεν είναι ένας γραφικός πολιτικός σχολιαστής που έχει το ακαταλόγιστο να επιτίθεται κατά πάντων. Είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησής σας. Και αν η συμπεριφορά του αποτελεί όνειδος για τη δημοκρατία, αυτό το χρεώνεστε εσείς προσωπικά, όσο επιμένετε να μην την αποδοκιμάζετε».

Εκλεισε δε αναφέροντας ότι «οποιαδήποτε συκοφαντική επίθεση ή προβοκάτσια στηθεί εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, θα θεωρήσουμε πως έχει την συμφωνία και την κάλυψή σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: