Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ‏...


Από ομογενείς η πρόταση
εξοστρακισμού των ενόχων
Η τρόικα των εξολοθρευτών:
Θεοδωράκης-Μαρκεζίνης-Νανόπουλος
Προσφυγή στις κάλπες για εξοστρακισμό των υπευθύνων υπουργών και βουλευτών που οδήγησαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού της οκονομικής καταστροφής και διάλυσης, συζητούν προσωπικότητες του τόπου με διεθνή ακτινοβολία. Σας έδωσα την είδηση, στην οποία προσθέτω και τα εξής:
Εμπνευστές της ιδέας (που ίσχυε στην αρχαία Ελλάδα) είναι δύο διακεκριμένοι ομογενείς του εξωτερικού -ο ένας καθηγητής πανεπιστημίου και ο άλλος μέλος κοινοβουλίου- που λέγεται ότι προτείνουν ως εισηγητές της προσφυγής άμεσα στη κάλπη-καρμανιόλα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Οι βολιδοσκοπηθέντες, που εγκρίνουν τη πρόταση, είναι προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους και φήμης, ανάμεσά τους Μίκης Θεοδωράκης, Βασίλειος Μαρκεζίνης, Δημήτρης Νανόπουλος. Ακόμη και ο Αλέκος Παπαδόπουλος, που προτείνει να αλλάξουν οι πάντες που κατέχουν θέσεις κλειδιά στο δημόσιο, να εξαρθρωθεί το σύστημα, αλλιώς η πατρίδα εχάθη…
Αν Θεοδωράκης-Μαρκεζίνης-Νανόπουλος, δεχτούν να συμμετάσχουν και να εισηγηθούν τη πρόταση στο πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκείνος στο Ανώτατο Δικαστικό Σώμα της χώρας, θα μείνουν στην ιστορία ως η τρόικα των εξολοθρευτών της διαφθοράς.
Αναμείνατε περισσότερα…
Γιάννης - John

Δεν υπάρχουν σχόλια: