Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Βόμβα Φλωρίδη: Ο Γιώργος ξέρει τι πρέπει να κάνει αλλά φοβάται

newpost.gr

Βόμβα Φλωρίδη: Ο Γιώργος ξέρει τι πρέπει να κάνει αλλά φοβάται
Υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων τάχθηκε ο Γιώργος Φλωρίδης, ρίχνοντας «βόμβα» στις εσωκομματικές διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ, καθώς αρκετοί πιστεύουν ότι πίσω από αυτή την πρόταση κρύβεται ο Κώστας Σημίτης.

Ο κ. Φλωρίδης μιλώντας στην εκπομπή «Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΙ, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει κοινωνική συνευθύνη και επέκρινε αμφότερα τα κόμματα εξουσίας που αντί να συζητήσουν προτιμούν να αντιδικούν και να επιρρίπτουν ευθύνες το ένα στο άλλο.

Ο κ. Φλωρίδης μάλιστα, έκανε βαρύτατο υπαινιγμό εις βάρος του Γιώργου Παπανδρέου, μιλώντας για «ακρασία», που σημαίνει ότι κάποιος γνωρίζει τι πρέπει να κάνει αλλά φοβάται να το κάνει.
Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε ότι η μάχη πρέπει να δίνεται συντεταγμένα και όχι μεμψιμοιρώντας και υπογράμμισε πως όλοι όσοι μετέχουν στην κυβέρνηση είναι αναγκαίο να πιστεύουν στην πολιτική της και να συμμετέχουν στην υλοποίησή της.

Σημείωσε ότι αυτός που αποφασίζει είναι ο Πρωθυπουργός και διευκρίνισε ότι θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για να λειτουργήσει η κυβέρνηση όπως ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να λειτουργεί.

«Δεν θα ανατρέχω εγώ την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι τέτοιου είδους αλλαγές γίνονται μόνο με εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: