Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Διαδηλωτές πήγαν να δείρουν τον Δ.Γεωργακόπουλο

newpost.gr

Διαδηλωτές πήγαν να δείρουν τον Δ.Γεωργακόπουλο
Επίθεση από εργαζομένους στους δήμους- που πραγματοποιούσαν πορεία στο Κολωνάκι- δέχθηκε ο Δ.Γεωργακόπουλος σε καφέ της Βαλαωρίτου. Παράλληλα, επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και ανδρών των ΜΑΤ σημειώθηκαν στο Κολωνάκι με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών προκειμένου να τους απωθήσουν από το να φτάσουν στo υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι σε καφέ της Βαλαωρίτου δέχθηκε επίθεση ο γ.γ του υπουργείο Οικονομικών, Δ. Γεωργακόπουλος από εργαζόμενους στους Δήμους. Καθόταν αμέριμνος και έπινε τον καφέ του όταν έγινε αντιληπτός από συμμετέχοντες στην πορεία της ΠΟΕ ΟΤΑ. Τότε τον πλησίασαν απειλητικά και επιχείρησαν να του επιτεθούν. Τον έβρισαν, τον έφτυσαν και τότε μπήκαν μπροστά εργαζόμενοι στο καφέ και φυγάδευσαν τον κύριο Γεωργακόπουλο.


Οι διαδηλωτές ξεκίνησαν από τη πλατεία Καραϊσκάκη και κατευθύνονταν προς τη Βουλή.

Όταν, όμως, επιχείρησαν να ανέβουν τη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας προκειμένου να φτάσουν μέχρι το υπουργείο Εσωτερικών, οι δυνάμεις των ΜΑΤ που είχαν παρατάξει κλούβες κατά μήκος του δρόμου, δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν.




Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: