Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή, μελετά ο Γ.Καρατζαφέρης

Επιδιώκει συνάντηση με τον Παπούλια

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μετά το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών (Φωτογραφία: ΑΠΕ )
Αθήνα
Στη δήλωση ότι μελετά το ενδεχόμενο να αποσύρει τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή προχώρησε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Καρατζαφέρης, υποστηρίζοντας ότι μία τέτοια κίνηση μπορεί να λειτουργήσει ως «χαστούκι στο λιποθυμισμένο σύστημα».

Το μεσημέρι ο κ. Καρατζαφέρης είχε 10' συνάντηση με τον πρόεδρο της Βουλής Φ.Πετσάλνικο, χωρίς να σχολιάσει το αντικείμενο της συζήτησή τους. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε πως αυτό που επιδιώκει είναι να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια εντός της ημέρας.

«Σκέφτομαι να παραιτηθούμε όλοι από τη Βουλή. Να ταρακουνήσω το πολιτικό σύστημα που κοιμάται» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού υποστήριξε: «Βλέπω τον πρωθυπουργό που τα έχει χάσει, την αξιωματική αντιπολίτευση που αρνείται να μπει στο παιχνίδι. Μία αριστερά που είναι στον κόσμο της».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι «σκέφτομαι να αποσύρω τον ΛΑΟΣ από τη Βουλή».

Παράλληλα, μιλώντας στον Real FM, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδ.Γεωργιάδης δήλωσε πως εάν το πολιτικό σύστημα δεν μπορέσει να δώσει στον λαό να καταλάβει τι συμβαίνει, «θα δρέψουμε φοβερές θύελλες, θα δούμε αίμα».

Υποστήριξε, επίσης, ότι το ενδεχόμενο να αποσυρθεί το κόμμα του από τη Βουλή, προκειμένου να προκαλέσει εκλογές, είναι μία λύση, ώστε οι πολίτες να αποφασίσουν για την πορεία της χώρας.

Τέλος, επανέλαβε ότι ο ΛΑΟΣ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό και επιμένει είτε για μία οικουμενική κυβέρνηση, είτε για προσφυγή στις κάλπες.



Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: