Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Αγανακτισμένοι» διέλυσαν πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον Βόλο(vid)

newpost.gr
«Αγανακτισμένοι» διέλυσαν πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον Βόλο(vid)
Άδοξο τέλος είχε η νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στο Βόλο χθες το βράδυ. Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του ΔΝΤ, περίπου 200 και πλέον πολίτες «Αγανακτισμένοι του Βόλου» εισέβαλλαν στο Αχίλλειο και διέκοψαν τις εργασίες.

Μετά από μισή και πλέον ώρα όπου μέσα στην αίθουσα του κινηματοθέατρου επικράτησε χαμός από αντικυβερνητικά συνθήματα και με τους 200 περίπου πολίτες, νέους και μεγαλύτερους, να απαιτούν από το Γραμματέα της Νομαρχιακής Γ. Φώτη και τον προσκεκλημένο Κων. Πανταζή, μέλος του Π.Σ του ΠΑΣΟΚ και Γραμματέα της Νεολαίας να αποχωρήσουν από το πάνελ, η εκδήλωση διεκόπη κακήν κακώς.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό δεν έλειψαν οι διαπληκτισμοί αλλά και τα σπρωξίματα και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις «Αγανακτισμένων» με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο γραμματέα του κόμματος Γ. Φώτης πάνω στον οποίο πέταξαν έναν καφέ, προσπαθούσε να εξηγήσει στους διαμαρτυρόμενους το χαρακτήρα της εκδήλωσης, ζητώντας από τους νεολαίους εάν θέλουν κάποια άλλη χρονική στιγμή να διεξαχθεί ανοιχτός διάλογος για τα θέματα που αφορούν στη χώρα.

Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να αποχωρήσουν και ενώ οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «ουστ» και ειρωνεύονταν τα κομματικά στελέχη κρατώντας αντίγραφο της αναπτυξιακής πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη Μαγνησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: