Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είπε ο Γ.Παπανδρέου σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Ενημέρωση για τα μέτρα


(Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Συνάντηση με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, τους οποίος ενημέρωσε σχετικά με την αναγκαιότητα των οικονομικών μέτρων. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι μια διαφορετική πορεία θα είχε βαριές επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.

Μιλώντας στους βουλευτές από τα Ιόνια Νησιά και την Κρήτη, ανέφερε πως βρισκόμαστε στη μέση μιας προσπάθειεας και πως εάν δεν λαμβάνονταν τα μέτρα θα πήγαιναν χαμένες οι θυσίες των πολιτών.

Κάνουμε μια ακόμη προσπάθεια για να κλειδώσουν οι αποφάσεις της 21ης Μαρτίου, συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός, ενώ παραδέχτηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη. Τώρα είναι η πιο κρίσιμη μάχη, κατέληξε.

Νωρίτερα, ο κ. Παπανδρέου είχε, εν όψει του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τρίτη στην Γερμανία, όπου, μεταξύ άλλων, θα μιλήσει στο συνέδριο της ένωσης των Γερμανών βιομηχάνων, είχε συνεργασία με τους υπουργούς Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Ηλία Μόσιαλο, τον αναπληρωτή υπουργό Φίλιππο Σαχινίδη, τον υφυπουργό Παντελή Τζωρτζάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Αξιοποίησης Δημόσιας Περιουσίας Κωνσταντίνο Μητρόπουλο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: