Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ανοιχτό το ενδεχόμενο υπερψήφισης του άρθρου 37 άφησε η Ντ.Μπακογιάννη

«Δεν λέω εξαρχής όχι»

Η Ντόρα Μπακογιάννη
Η Ντόρα Μπακογιάννη (Φωτογραφία: ΑΠΕ )


Αθήνα

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο ψήφισης του άρθρου 37 του πολυνομοσχεδίου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον Βήμα 99,5, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί όταν δει ποια θα είναι η τελική μορφή του άρθρου. «Δεν λέω εξαρχής όχι, για έναν απλό λόγο: δεν ζω στο Παρίσι. Έχω απόλυτη αίσθηση τι γίνεται σήμερα«.

Επίσης, ασκεί κριτική στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για την αποφυλάκιση των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα λόγω παρέλευσης του χρόνου προφυλάκισης.

Τονίζει ότι ένιωσε βαθιά απογοήτευση και οργή και προσθέτει ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα συνέβαινε αυτό, θα θα είχε άμεσο αποτέλεσμα την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Για την κατάσταση της οικονομίας ανέφερε πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από την ευρωπαϊκή στήριξη για την επόμενη δεκαετία και πως δεν υπάρχει άλλος οργανισμός που να μπορεί να βοηθήσει τη χώρα.

Ωστόσο, κατηγορεί την κυβέρνηση για αύξηση των δαπανών, την ώρα που πρέπει να προχωρούμε σε περικοπές δαπανών.

Για τις δημοσκοπήσεις ανέφερε πως όλες δείχνουν τη ΔΗΣΥ εκτός Βουλής, «αλλά δεν πρόκειται να τσακωθώ με τα νούμερα».

«Υπάρχει μια πολύ μεγάλη δυσκολία σήμερα να αναλύσεις μια κοινωνία που κατά το 60% δεν σου απαντά. Τα νούμερα δείχνουν ότι η ΝΔ, παρά την απόλυτη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει τη δύναμη να φτάσει σε επίπεδα για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Η ΔΗΣΥ θα είναι η έκπληξη των δημοσκόπων και των αναλυτών, διότι έχει ένα διακριτό πολιτικό λόγο και από τη ΝΔ και από τον ΛΑΟΣ» συμπλήρωσε.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: