Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ποιος είναι ο «δήμιος» των δημοσιογράφων της ΕΡΤ









Ποιος είναι ο «δήμιος» των δημοσιογράφων της ΕΡΤ
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο η τροπολογία που εξαιρούσε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ από την αναγκαστική μετάταξη σε δημοσίους υπαλλήλους, είναι ο νομικός σύμβουλος του κ. Αντιπροέδρου, Αναστάσιος Μπάνος.


Αυτόν τουλάχιστον δείχνουν τώρα, θορυβημένοι από τον σάλο που έχει ξεσπάσει, συνεργάτες του Ευ. Βενιζέλου.
Δεν γνωρίζω αν ο κ. Μπάνος είναι αυτός που είχε και τη... φαεινή ιδέα να πληρώνουμε διαφορετικό ΦΠΑ για τη μπουγάτσα, αναλόγως αν είναι με τυρί ή κρέμα, αλλά τα... κατορθώματά του είναι πολλά.
Ο Αναστάσιος Μπάνος, ως νομικός σύμβουλος του κ. Παπακωνσταντίνου, ανήκε στο αποκαλούμενο «κλαμπ των ισχυρών» του υπουργείου. Μαζί με τον Δ. Σταματόπουλο, γενικό διευθυντή Φορολογίας, κατήρτισε όλα τα φορολογικά νομοσχέδια που έχουν ψηφισθεί από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους πρώτους 16 μήνες διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ.
Εν ολίγοις. ευθύνεται προσωπικώς για ουκ ολίγα χαράτσια, τα οποία- η ιστορία το αποδεικνύει, αποδείχθηκε ότι επιβλήθηκαν άνευ αποτελέσματος, μιας και η χώρα οδεύει προς το... κουρείο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών χαρακτηρίζουν τον κ. Μπάνο ως μια ισχυρή προσωπικότητα, ενώ του προσάπτουν και στοιχεία υπεροψίας, αφού, όπως σημειώνουν, κινείται και συμπεριφέρεται στις συσκέψεις με «ύφος χιλίων καρδιναλίων»!
Όταν παραιτήθηκε ο Δ. Γεωργακόπουλος, κυκλοφόρησε ότι ο Α. Μπάνος γνωστοποίησε (και αυτός) την πρόθεση να παραιτηθεί. Παρέμεινε όμως και συνεχίζει να προσφέρει τις... υπηρεσίες του και στον Ευ. Βενιζέλο. Μέχρι και σήμερα τουλάχιστον, που αναδεικνύεται σε «δήμιο» των δημοσιογράφων της ΕΡΤ. Να τον χαίρεται ο υπουργός του!
newpost.gr
ΧΡΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: