Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Θέμα ηγεσίας θέτουν στο ΠΑΣΟΚ!









Θέμα ηγεσίας θέτουν στο ΠΑΣΟΚ!
Πριν καν παραιτηθεί από πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου, είχαν ήδη αρχίσει οι ψίθυροι για την αντικατάστασή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.


Χαρακτηριστική της σύγχυσης που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ είναι και η δήλωση του βουλευτή, Δημήτρη Λιντζέρη, ο οποίος μιλώντας στον Αθήνα 9,84, έθεσε ευθέως θέμα ηγεσίας.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η θητεία του προέδρου, ο κύριος Λιντζέρης είπε ότι «οι ημερομηνίες έχουν να κάνουν με πολιτικές θέσεις. Δεν πρόκειται για την ημέρα, αρκεί να ξεκινήσει η διαδικασία. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα»!


Ήδη από τη Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βενιζελικοί βουλευτές θα θέσουν θέμα ηγεσίας. Μετά από τον φιάσκο με το Φίλιππο Πετσάλνικο, αποκλείεται να επιλεγεί η διέξοδος στην οποία προσανατολίζονταν αρχικά, να παραταθεί σιωπηλά η θητεία του Παπανδρέου ως τις εκλογές για να αποφευχθούν οι εσωκομματικές συγκρούσεις.

Σημειώνεται ότι θητεία του Γιώργου Παπανδρέου ως προέδρου του κόμματος λήγει τυπικά αύριο(!) και σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, εφόσον δεν είναι πια πρωθυπουργός δεν ανανεώνεται αυτόματα, αλλά κινούνται οι διαδικασίες διαδοχής।
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: