Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Χιονίζει στην Πάρνηθα και την Πεντέλη - Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας


(Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Απαγορεύτηκε το πρωί της Τετάρτης ο απόπλους των πλοίων από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων που φθάνουν τοπικά τα 8 έως 9 μποφόρ. Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η χιονόπτωση στην Πάρνηθα και την Πεντέλη και το κρύο είναι τσουχτερό.

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο μετά το τελεφερίκ της Πάρνηθας και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο προς Αγιο Πέτρο.

Βροχές αναμένονται και την Τετάρτη, κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας ενώ θα χιονίσει σε όλα τα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές και στα κεντρικά. Παράλληλα η θερμοκρασία θα διατηρηθεί χαμηλή.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού και κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ θα χιονίσει στα ορεινά - ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικά αυξημένη συννεφιά θα έχει η Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε περισσότερα για τον καιρό από την ειδική υπηρεσία του in.gr.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: