Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Κώστας στο μπαλκόνι μαζί με τον Αντώνη!

ΚΟΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



Ο Κώστας στο μπαλκόνι μαζί με τον Αντώνη!
Η δήλωση στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία του κ. Καραμανλή, θεωρείται από τη Συγγρού ως σημαντική συμβολή στην ενότητα του κόμματος και ότι ενεργοποιεί δυνάμεις που μέχρι σήμερα ήταν αδρανείς.


Στο μεταξύ η κ. Φώφη Γεννηματά, εκτιμώντας την σοβαρότητα της παρέμβασης, έσπευσε να «προβοκάρει» την κίνηση του πρώην πρωθυπουργού- δείχνοντας έτσι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από το παλιό γνωστό ΠΑΣΟΚ- τονίζοντας μεταξύ άλλων σε γραπτή της δήλωση ότι « το 2009 ο κ. Καραμανλής δραπέτευσε…» υπονοώντας ότι δεν ήταν πολιτικά ορθό να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Προφανώς η Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ αγνόησε σκοπίμως να υπενθυμίσει επίσης ότι τότε ο κ. Παπανδρέου είχε προβεί σε ωμό πολιτικό εκβιασμό προτάσσοντας το θέμα εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας, αναγκάζοντας τον κ. Καραμανλή να λάβει τελικά την απόφαση για εκλογές. Αλλά και το 
MEGA επιχείρησε με… χειρουργικό τρόπο να απαξιώσει την πρωτοβουλία Καραμανλή όταν η κ. Τρέμη αναρωτήθηκε «γιατί άραγε ο κ. Καραμανλής δεν μίλησε για την διετία 2007-2009».

Πάντως ο κ. Καραμανλής σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν μετά την προγραμματισμένη δήλωση του- όπως είχε γράψει το 
newpost.gr πριν από τρείς εβδομάδες- σημείωσε ότι αυτό που προέχει είναι η ενότητα της παράταξης αλλά και ότι με κάθε τρόπο θα στηρίξει την προσπάθεια του κ. Σαμαρά γιατί όπως επεσήμανε θεωρεί ότι κινείται σε σωστές βάσεις.

Επίσης ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε προχθές με τον κ. Σαμαρά και μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες άφησε  να εννοηθεί ότι υπάρχει ενδεχόμενο να ανέβει στην εξέδρα μαζί με το πρόεδρο του κόμματος στην ομιλία της Θεσσαλονίκης.


ΤαΧα

 http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: