Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ελεύθεροι μετά την απολογία τους τέσσερις συγκατηγορούμενοι του Α.Τσοχατζόπουλου

Συνεχίζεται η διαδικασία


  (Φωτογραφία:  ICON )


Αθήνα
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι απολογίες των συγκατηγορουμένων του Ακη Τσοχατζόπολου στην υπόθεση νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού. Ήδη, οι τέσσερις πρώτοι που απολογήθηκαν αφέθηκαν ελεύθεροι.


Πρώτος απολογήθηκε ο εμφανιζόμενος ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας Torcasο. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι λειτουργούσε για λογαριασμό του Ν. Ζήγρα, καθώς και ότι αν ήξερε ότι οι αγοραπωλησίες γίνονταν με χρήματα από δωροδοκίες δεν θα δεχόταν να τον εξυπηρετήσει. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ακολούθησαν δύο εκπρόσωποι της Morelia και ένας της Bluebell. Η Bluebell εμφανίζεται σε ύποπτες αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς και σε εμβάσματα που, σύμφωνα με κατά τις εισαγγελικές αρχές, αφορούν μίζα από τα TOR M1.

Και οι τρεις κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για μίζες και διακίνηση μαύρου χρήματος και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Την Πέμπτη θα απολογηθεί η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου και την Παρασκευή η σύζυγός του.

Η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε νέα προθεσμία η οποία δεν της χορηγήθηκε. Σχετικά με την εμπλοκή της κόρης του πρώην υπουργού αναμένεται συμπληρωματικό πόρισμα από το ΣΔΟΕ.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: