Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τίνα Ζωγοπούλου Υποψήφια Α΄ Αθηνών με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΤΙΝΑ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψήφια Α΄ Αθηνών με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο από Πελοποννήσιο πατέρα και Ζακυνθινή μητέρα. Σπούδασα Ιταλική Φιλολογία στη Φλωρεντία. Εδώ και 33 χρόνια διατηρώ Σχολή Ξένων Γλωσσών και τον εκδοτικό οίκο PERUGIA στο κέντρο της Αθήνας. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου κατέρχομαι ως υποψήφια της Κοινωνικής Συμφωνίας στην Α΄ περιφέρεια Αθηνών. Δεν κατοικώ ούτε εργάζομαι στα Βόρεια Προάστια, αλλά ζω και εργάζομαι στο πιο «πονεμένο» μέρος του κέντρου της πρωτεύουσας, στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΡΑ
Κατά το παρελθόν είχα αρκετές προτάσεις από διάφορα κόμματα τις οποίες και δεν αποδέχθηκα. Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε μια ώριμη φάση της ζωής μου, έχοντας αποκομίσει εμπειρίες και έχοντας δώσει επαρκή δείγματα γραφής τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στην κοινωνία γενικότερα. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα γενιά. Βρίσκομαι δίπλα της πάνω από τρεις δεκαετίες, «ακούω τους προβληματισμούς της και τις αγωνίες της, οι οποίες γίνονται όλο και περισσότερες τον τελευταίο καιρό. Θλίβομαι να βλέπω τους νέους να εγκαταλείπουν την πατρίδα μας και να παίρνουν τον δρόμο της ξενιτειάς. Έζησα και γνωρίζω τόσο την Ευρώπη όσο και χώρες της Ανατολής, τα τελευταία χρόνια. Αγαπώ όμως πάρα πολύ την πατρίδα μου και «πονώ» όταν την βλέπω με κουρελιασμένη αξιοπρέπεια στα μάτια των ξένων, όταν τη βλέπω να αιμορραγεί οικονομικά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Γιατί είναι ένα νέο κόμμα, ένα πολύ νέο κόμμα με παλιούς, έμπειρους και δοκιμασμένους ανθρώπους που έχουν δώσει το δικό τους δείγμα γραφής στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου. Ένα κόμμα που έρχεται να καλύψει ένα σοβαρό πολιτικό κενό. Με συγκεκριμένες προτάσεις και μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί: α) το πρόβλημα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, β) το πρόβλημα των χιλιάδων υπερχρεωμένων επιχειρήσεων, ώστε να παραμείνουν ζωντανές και να διατηρήσουν τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, γ) το μεταναστευτικό πρόβλημα, που ταλανίζει κυρίως το κέντρο της Αθήνας και όσου διαμένουν ή εργάζονται εκεί, δ) παροχή επαγγελματικών και επιχειρηματικών δανείων.
Τασσόμεθα  υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη διαπραγματευόμενοι όμως συγκεκριμένα μέτρα και διατυπώνοντας έναν εναλλακτικό δρόμο, ώστε να βγούμε από την κρίση. Να ανασυνταχθούμε ως χώρα για να μπορέσουμε να προσαρμοσθούμε ομαλά στη νέα δυσμενή πραγματικότητα. Να σταματήσουμε τον κατήφορο στο οποίον έχουμε περιέλθει και να μπούμε σε μια πορεία ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.

«ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ!»: Βοηθείστε μας να μεταφέρουμε τη φωνή σας στη Βουλή. Δώστε μας μια ευκαιρία να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, το αδύνατο δυνατό.
Ζητώ την ψήφο σας! Δώστε μου μία ευκαιρία κι εγώ με τη σειρά μου θα σας τιμήσω και θα φανώ αντάξια των προσδοκιών σας στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: