Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Βενιζέλος: Οι Έλληνες πολίτες κρατούν στα χέρια τους το μέλλον μια γενιάς

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ



Βενιζέλος: Οι Έλληνες πολίτες κρατούν στα χέρια τους το μέλλον μια γενιάς
Την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην προεκλογική του ομιλία στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης πραγματοποιώντας σκληρή κριτική κατά του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Αλέξη Τσίπρα.

«Έλληνα πολίτη κρατάς στα χέρια σου το μέλλον μιας γενιάς» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «για να βγούμε από την κρίση πρέπει η χώρα να ξημερώσει όρθια την επομένη των εκλογών».

«Τώρα κοιτάμε προς την έξοδο από την κρίση, την αποκατάσταση της περηφάνιας, της αξιοπιστίας της χώρας μας» είπε.

«Αν δεν σηκώναμε το βάρος μόνοι μας, πολλοί τζάμπα μάγκες της πολιτικής δεν θα είχαν τώρα τι να πούνε. Με κυνισμό μας ρωτούσαν αν θέλαμε να βγούμε από το ευρώ. Έπρεπε να αντισταθώ στις πιέσεις για την εξουδετέρωση της Ελλάδας. Πώς να εξηγήσεις στον άνεργο ότι αν δεν είχαμε λάβει μέτρα θα είχαμε 2 εκατ. ανέργους σήμερα; Όποίος νομίζει ότι μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα να πάει να το κάνει να δει πως είναι» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ αναφέροντας ότι «ο κ. Σαμαράς κρυβόταν πίσω μας την ώρα της σκληρής διαπραγμάτευσης. Ο κ. Σαμαράς ούτε στο debate αλλά ούτε και στη Βουλή ήρθε σε διάλογο».

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: «Δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει διερευνητική εντολή. Η απλά κάνει εμπόριο ψευδαισθησεων. Τώρα και ο κ. Τσίπρας θέλει να γίνει Πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι την διερευνητική εντολή την κάνω ότι θέλω, την παίρνω και φεύγω!  Ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι την διερευνητική εντολή την κάνω ότι θέλω, την παίρνω και φεύγω! Η λογική όμως και η αλήθεια θα επικρατήσειhttp://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: