Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Πυρά Σαμαρά κατά πάντων

Σε πολύ υψηλούς τόνους κινήθηκε στην ομιλία του στο Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στρεφόμενος κατά του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
"Ακόμα και ο κ. Σημίτης αναγνώρισε δημόσια, ότι το Μνημόνιο του 2010 δεν μπορούσε να επιτύχει,
ακόμα και σε μια χώρα πολύ πιο ισχυρή από την Ελλάδα. Μόνο που αυτό η δική μας η παράταξη  το είχε προβλέψει από την πρώτη στιγμή. Ξέρουν ότι θα βγούμε πρώτο κόμμα. Αλλά προσπαθούν να μας κόψουν την ισχυρή εντολή", είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς. 

Την ίδια στιγμή κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ
"Κόμματα που δεν είναι αριστερά,αλλά επίσημα μας είπαν ότι τα βρήκαν για να κυβερνήσουν με την Αριστερά!  Κόμματα που δεν είναι ΠΑΣΟΚ, Αλλά παίζουν το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, για να πέσει το ΠΑΣΟΚ στα μαλακά! Για νά ΄χει το ΠΑΣΟΚ πολιτική ασυλία για όσα έκανε. Τσίπρας και Καμμένος μαζί, του δίνουν φιλί ζωής", τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

Τέλος, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για κάποιους που πουλάνε "κούφιο πατρωτισμό":
"Όσοι πουλάνε κούφιο πατριωτισμό χαιρετάνε ναζιστικά, δεν αγαπούν την πατρίδα -'ψαρεύουν στα θολά νερά'! Όσοι φορούν ναζιστικά σύμβολα, όσοι θαυμάζουν τους ναζί, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Δεν είναι πατριώτες. Είναι εχθροί της Πατρίδας!", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: