Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Λειβαδάς: Οι πολίτες θα δώσουν αυτοδυναμία στη ΝΔ



Λειβαδάς: Οι πολίτες θα δώσουν αυτοδυναμία στη ΝΔ
Σιγουριά για αυτοδυναμία της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές έδειξε ο υποψήφιος βουλευτής, Πάνος Λειβαδάς.


Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο κ. Λειβαδάς υποστήριξε ότι οι Έλληνες θα εμπιστευτούν την μοναδική πολιτική δύναμη που παραμένει όρθια σήμερα,παρά τις τόσο δύσκολες αποφάσεις που έλαβε τα 2 τελευταία χρόνια, και θα τις δώσουν την αυτοδυναμία.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι δεν μπορεί η ΝΔ να εμπιστευτεί το ΑΠΣΟΚ που εξευτέλισε τη χώρα, ούτε κάποιο από τα αριστερά κόμματα που όπως είπε θρέφονται από το Χάος, ούτε κάποιο άλλπ κόμαμ από τη δεξια που "δεν το 'χει σε τίποτα να πει ψέμματα ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις".

Επιπλέον, ο κ. Λειβαδάς υποστήριξε ότι δεν προβλέπεται πουθενά να υπάρξουν νέα μέτρα από τη δανειακή σύμβαση, αλλά ακόμα και αν προκύψουν νέες ανάγκες υπάρχουν εναλλακτικά μέτρα που μπορούν να ληφθούν.

"Για να καλυψουμε τυχον νεες αναγκες,θα στηριχθουμε στην περεταιρω φορολογηση των τυχερων παιχνιδιων,στις αμεσες αποκρατικοποιησεις ή σε αλλες δομικες αποφασεις,οπως πχ. στη μεταφορα στα ασφαλιστικα ταμεια κρατικης ακινητης περιουσιας που θα μπορει να αξιοποιηθει απο αυτα για τις δικες τους αναγκες. Ας γνωριζουν λοιπον, πολιτες κι επιχειρησεις οτι οχι μονο δε θα επιβαρυνθουν περισσοτερο,αλλα αποτελει δεσμευση μας οτι θα μειωθουν αμεσα οι φορολογικοι συντελεστες και συνεπως τα βαρη τους", είπε ο κ. Λειβαδάς.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: