Κυριακή 29 Απριλίου 2012

"Θέλουν να μας κόψουν το δρόμο"



Επίθεση εναντίον του ΠΑΣΟΚ αλλά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας όπου μίλησε πριν από λίγο.
 «Το ζευγάρι Τσίπρα-Καμμένου δίνει υλικό για τις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού, εμπλουτίζει το θέατρο αλλά φτωχαίνει την πολιτική» είπε ο κ. Σαμαράς, τονίζοντας ότι η ΝΔ είναι η παράταξη που «αγκαλιάζει όλους του Έλληνες και κυρίως τους απελπισμένους γιατί δίνουμε χειροπιαστή ελπίδα».
Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στην διαπλοκή: «Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία. Η διαπλοκή προσπαθεί να μας κόψει τον δρόμο. Διότι δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε», είπε.
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι η ΝΔ είχε πει από την αρχή ότι το μνημόνιο δεν βγαίνει. «Τώρα βγαίνει και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σημίτης και λέει αυτό που λέγαμε εμείς από την αρχή,» υπογράμμισε, προσθέτοντας: «Εμείς πριν από λίγους μήνες ανατρέψαμε τον Παπανδρέου και διασώσαμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας».
O πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στη «Χρυσή Αυγή» καλώντας τους πολίτες να μην μπλέκουν «όσους αγαπάνε την πατρίδα με όσους πουλάνε κούφιο πατριωτισμό». «Οι νεοναζί κρύβουν τα πρόσωπά τους. Κατεβαίνουν στις εκλογές αλλά κρύβουν τους υποψηφίους τους», επισήμανε.
Ο κ. Σαμαράς  αναφέρθηκε στην πρότασή του για την αναθεώρηση του Συντάγματος και για την καθιέρωση ασυμβίβαστου μεταξύ υπουργού και βουλευτή, ενώ επανέλαβε  πως είναι «ξεκάθαρη απόφαση της ΝΔ ότι θα ελέγξουμε το πόθεν έσχες όσων διετέλεσαν υπουργοί από το 1974 όπως επίσης είναι ξεκάθαρη απόφαση, η Εξεταστική Επιτροπή για το γιατί και πως μπήκαμε στο Μνημόνιο».
Τέλος δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ θα φροντίσει η ρευστότητα για τους μικρομεσαίους να φτάσει και στους αγρότες, ενώ καταλήγοντας στην ομιλία του έστειλε το μήνυμα ότι  «όποιος κερδίζει τη Θεσσαλία κερδίζει τις εκλογές»..enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: