Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κατηγορηματικό «όχι» Κατσέλη για συνεργασία με Σαμαρά και Βενιζέλο



Κατηγορηματικό «όχι» Κατσέλη για συνεργασία με Σαμαρά και Βενιζέλο
Το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία απέκλεισε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Ο  κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος είναι όμηροι της υπογραφής τους, έχουν υπογράψει μια πολιτική η οποία είναι όχι μόνο κοινωνικά ανάλγητη αλλά είναι και τελείως αναποτελεσματική και είναι αυτή η πολιτική η οποία θα οδηγήσει σε στάση πληρωμών. Πρέπει να ανατραπεί αυτή η πολιτική και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς ενώ μπορούσαν να είχαν διαπραγματευτεί μια εναλλακτική πολιτική όχι μόνο δεν το έκαναν, βάλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους και τώρα τρεις μέρες πριν τις εκλογές μιλούνε για άλλα μεταρρυθμιστικά προγράμματα αλλά το μόνο πρόγραμμα το οποίο θα υλοποιήσουνε είναι ακριβώς, δυστυχώς, η εφαρμογή αυτής της πολιτικής στην οποία δεσμεύτηκαν» είπε.

Η κυρία Κατσέλη υπογράμμισε ότι  «υπάρχει πολύ μεγάλη οργή, υπάρχει σύγχυση, ειδικά ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αισθάνεται πάρα πολύ απογοητευμένος και προδομένος και θέλει κουβέντα ο κόσμος. Πρέπει να καταλάβει τι έγινε, τι πήγε λάθος αλλά θέλει ταυτόχρονα και ελπίδα και πέρα από την κριτική και το χτύπημα σε αυτή την πολιτική θέλει να ξέρει ότι έχει λύση, ότι  υπάρχει αύριο. Αυτό που βρίσκει στην Κοινωνική Συμφωνία είναι μια αξιοπιστία ότι τουλάχιστον θα αγωνιστούμε για να προτάξουμε λύσεις οι οποίες είναι και εφαρμόσιμες και μπορούμε να τις διαπραγματευτούμε με επιτυχία με τους εταίρους μας. Χρειάζεται μια ισχυρή φωνή και παρουσία στην Βουλή για μια συνεργασία των προοδευτικών εκείνων δυνάμεων οι οποίες πραγματικά μπορούνε να προτάξουν μια λύση».

«Η Κοινωνική Συμφωνία φτιάχτηκε εδώ και πέντε εβδομάδες υπάρχει μια αθρόα προσέλευση ψηφοφόρων από όλη την Ελλάδα, άνθρωποι οι οποίοι θέλουνε να δούνε ρεαλιστικές λύσεις και οι οποίοι πάνω από όλα θέλουνε πολιτικούς οι οποίοι δεν φοβούνται να πούνε όχι, να βάλουν κόκκινες γραμμές και να είναι επιτέλους ανεξάρτητοι και να μην ποδηγετούνται από κάποιους μεγάλους ή και από μικρά και μεγάλα συμφέροντα» είπε ακόμα.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: