Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

«Πράσινη σφαγή» για μια εκλόγιμη θέση στη Β’ Αθηνών

ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ



«Πράσινη σφαγή» για μια εκλόγιμη θέση στη Β’ Αθηνών
Είναι γνωστό ότι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στη δυσκολότερη θέση από όλους τους υπόλοιπους, καθώς η κοινοβουλευτική τους ομάδα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα μειωθεί σημαντικά. Αυτό όμως που γίνεται στην Β’ Αθηνών, δεν έχει προηγούμενο.

Από τους είκοσι βουλευτές, αναμένεται να εκλεγούν μόνον επτά (!) και τα μηνύματα που φτάνουν στην Ιπποκράτους κάνουν λόγο για… μάχη στα μαρμαρένια αλώνια, προκειμένου να εξασφαλιστεί μια από τις προνομιούχες θέσεις. Η μάχη γίνεται ακόμα σκληρότερη, γιατί τέσσερις από τους υποψηφίους φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει την εκλογή τους.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Μίμης Ανδρουλάκης, φαίνεται ότι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα εκλογής. Για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις, γίνεται κυριολεκτικά χαμός. 

Ο Πέτρος Ευθυμίου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Άννα Νταλάρα και η Μιλένα Αποστολάκη- αναφέρονται με τυχαία σειρά, κονταροχτυπιούνται με τους Γιάννη Ραγκούση και Δημήτρη Ρέππα- νέους στην περιφέρεια, με μικρές διαφορές που εύκολα μπορεί να αλλάξουν ακόμα και την τελευταία στιγμή, ενώ ακολουθούν ο Γιώργος Κουτρουμάνης και η Αθηνά Δρέττα, με τον Χρήστο Πρωτόπαπα να έχει βρεθεί εκτός (εκλογικού) κάδρου. 

Χαμός…


Θέμης Δαγκλής
 http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: