Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση μέχρι το 2014



«Η κυβέρνηση πρέπει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2014» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να είναι βιώσιμη και μέσα σε δύο χρόνια μπορούμε να δρομολογήσουμε την έξοδο από το Μνημόνιο».
«Η Ελλάδα διαθέτει ανθρώπους εκτός πολιτικής που είναι πολύτιμοι, ανεξάρτητα εάν θα είναι σε υπουργεία, αυτό το πολύτιμο ανθρώπινο υλικό πρέπει να αξιοποιηθεί» είπε ο κ. Παυλόπουλος.
«Είμαι αισιόδοξος, είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει, δεν έχουμε παιδεία συγκλίσεων» είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει σύγκλιση γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Η κυβέρνηση αυτή έπρεπε να υπάρχει από τις 7 Μαΐου. Αυτή την ώρα ανοίγει ο δρόμος της επαναδιαπραγμάτευσης γιατί αυτή η πολιτική οδηγεί την ευρωζώνη σε κατάρρευση».
«Μπορούμε να δρομολογήσουμε την έξοδο από το μνημόνιο, ο εθνικός στόχος της κυβέρνησης η αναδιαπραγμάτευση, τα παραμικρά μέτρα θα οδηγήσουν σε κοινωνική έκρηξη» είπε ο πρώην υπουργός.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: