Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Λήστεψαν και εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες 52χρονο φαρμακοποιό στου Ρέντη

Λήστεψαν και εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες 52χρονο φαρμακοποιό στου Ρέντηhttp://newpost.gr
 ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Ληστεία με δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού, Σπύρου Πουκαμισά, πραγματοποίηθηκε το μεσημέρι στην περιοχή του Ρέντη. Ο Σπύρος Πουκαμισάς ήταν δραστήριο μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά και είχε συμμετάσχει στις πρόσφατες κινητοποίησεις των φαρμακοποιών. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών

Στις 15.15 στην οδό Π. Νικολαίδη και Περικλέους στην περιοχή του Ρέντη ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν με πέντε σφαίρες τον άτυχο άνδρα στη μέση του δρόμου επειδή προέβαλε αντίσταση. Οι ληστές προσπάθησαν να του κλέψουν την τσάντα με το πορτοφόλι του και όταν εκείνος πάλεψε μαζί τους για να ξεφύγει τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Την περιοχή έχει αποκλείσει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, διεκοψε τη συνεδρίαση του ο Φαρμακευτικος Σύλλογος Πειραιά. Ο 52χρονος μάλιστα ετοιμαζόταν να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει στη συνεδρίαση. Η δολοφονία διαπράχθηκε λίγα μέτρα από το φαρμακείο που διατηρούσε ο άτυχος άνδρας στην περιοχή και το οποίο είχε κλείσει για να σχολάσει λίγη ώρα πριν το περιστατικό.

Η αδερφή του θύματος έφτασε στο σημείο της δολοφονίας σε κατάσταση σοκ. Την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που παραμένουν άφαντοι. Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δύο κακοποιούς, σήκωσε το όπλο και εκτέλεσε τον άτυχο άνδρα, ενώ ο συνεργός του τον περίμενε λίγα μέτρα πιο κάτω, μέσα σε ένα κίτρινο αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγαν.

Τραγική ειρωνία πάντως αποτελεί το γεγονός ότι στην ίδια συμβολή οδών στου Ρέντη είχαν χάσει τη ζωή τους τον Μάρτιο του 2011 δύο νεαροί ειδικοί φρουροί που καταδίωκαν συμμορία με καλάσνικοφ. Δυστυχώς, η μοίρα συνέδεσε με μια ακόμα τραγική σύμπτωση τον άτυχο φαρμακοποιό, ο οποίος είχε δεχθεί μαχαιριά στο χέρι από ληστές πριν ένα μήνα γιατί αντιστάθηκε και πάλι να δώσει την τσάντα του στους κακοποιούς.
«Συγκλονισμένος από την άνανδρη δολοφονία» του 52χρονου συναδέλφου του δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου. «Ο φαρμακευτικός κόσμος θρηνεί σήμερα έναν αγωνιστή φαρμακοποιό και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη», ανέφερε ο κ. Αμπατζόγλου, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου άνδρα. Ο πρόεδρος του ΠΦΣ ζήτησε τέλος τη σύλληψη και την «παραδειγματική τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων».
 


Σχετικές φωτογραφίες:



180388543.jpg180300547.jpg180351150.jpg180355111.jpg111803552.jpg0991212.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: