Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Σ. Κεδίκογλου ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία του χρυσαυγίτη Γερμενή ...




...για την επίθεση στον Καμίνη...
Έκθετος είναι ο Υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου που εμφανίζεται να στηρίζει τη ναζιστική βία, καθώς καταψήφισε την άρση ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή Γ. Γερμενή για την επίθεσή του στον Δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη.

Όπως ...
φαίνεται από το επίσημο ψηφοδέλτιο που υπάρχει στα δημοσιευμένα επίσημα πρακτικά της Βουλής της 9ης Ιουλίου ο Σ. Κεδίκογλου (που είχε γίνει Υφυπουργός) καταψήφισε την αίτηση άρσης της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή.



Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Γερμενής συμμετείχε στην επίθεση κατά του Δημάρχου της Αθήνας Γ. Καμίνη μέσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στο οποίο μοιράζονταν τρόφιμα και δώρα σε άπορους. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οπλοφορούσε, ενώ στην προσπάθειά του να γρονθοκοπήσει το Δήμαρχο Αθηναίων, χτύπησε ένα 12χρονο κορίτσι. Η επίθεση τερματίστηκε μετά από την επέμβαση των ανδρών της ασφάλειας του Δημάρχου Αθηναίων, οι οποίοι επέτυχαν τον αφοπλισμό του βουλευτή. Στη συνέχεια η υπόθεση έφιασε στην Βουλή, η οποία αποφάσισε να αρθεί η ασυλία του Γ. Γερμενή.





Πηγή: avgi.gr 

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: