Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Διαμαρτυρία για την δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών στο Πέραμα...




Ναυτεργατικά σωματεία και σωματεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος προγραμματίζουν για σήμερα στις 18:00 συγκέντρωση κατά της επίθεσης που δέχτηκαν μέλη του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης, από 50 μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Πρόκειται για...
προσχεδιασμένη εγκληματική επίθεση. Η βαθιά και παρατεταμένη κοινωνική - οικονομική κρίση της χώρας είναι το θερμοκήπιο για να αναπτυχθούν οι φασίστες και να βρουν έδαφος οι μέθοδοί τους» τονίζεται σε κοινή ανακοίνωσή των συνδικάτων.

Στην συγκέντρωση συμμετέχουν το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Αμμοβολιστών - Καθαριστών, το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, το Σωματείο Ναυπηγοξυλουργών, η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ένωση Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ.

Σημειώνεται, ότι από την επίθεση εναντίον των μελών του ΚΚΕ είχαν τραυματιστεί εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης.

Η Χρυσή Αυγή, σε ανακοίνωσή της, είχε κάνει λόγο για συκοφαντίες και τεχνητή ένταση που επιχειρεί το ΚΚΕ, με αφορμή τη δημιουργία εθνικιστικού φορέα Ελλήνων εργατών στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: