Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο-ντοκουμέντο: Ο Μιχαλολιάκος χαιρετά ναζιστικά σε ορκωμοσία μελών της ΧΑ



Ορκωμοσία νέων μελών της Χρυσής Αυγής με ναζιστικούς χαιρετισμούς και εμπρηστικά συνθήματα. "Δεν έχουν άδικο που μας λένε κακούς" έλεγε ο Ν. Μιχαλολιάκος πριν τις εκλογές (vids)
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία, βίντεο και φωτογραφίες, που παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική την προηγούμενη Παρασκευή στις εφέτες ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής για να τεκμηριωθεί η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης
Σε βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, φαίνονται ξεκάθαρα νέα μέλη του κόμματος να ορκίζονται, υπό το βλέμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με ναζιστικούς χαιρετισμούς και να λένε εμπρηστικά συνθήματα, όπως "Είμαι Χρυσή Αυγή γιατί είμαστε επαναστάτες. Να σκοτώσουμε τον Εβραίο που έχουμε μέσα μας" και "Ναι, είμαι ναζί".
Σε άλλο σημείο μέλη εμφανίζονται με κουκούλες στο κεφάλι, που παραπέμπουν στην Κου Κλουξ Κλαν. Μέλος αναφερόμενο σε όσους "γκρινιάζουν αλλά κάθονται στον καναπέ" φαίνεται να λέει: "Αξίζει να τους πατήσουμε. Την ημέρα της κρίσης μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό".
 
Επίσης σε βίντεο, που έχει τραβηχτεί σε ομιλία του προφυλακισμένου σήμερα γενικού γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε ταβέρνα πριν τις εκλογές του 2012, ακούγεται να λέει: "Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο. Δεν είναι σκοπός μας να βελτιώσουμε αυτούς που είναι σήμερα στο κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες αλλά να τελειώνουμε μια για πάντα με αυτούς".
Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από το υλικό που συνέλεξε από τις κατασχέσεις των ηλεκτρονικών υπολογιστών στα σπίτια των βουλευτών του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή και Γιάννη Λαγού. Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, πρόκειται για στοιχεία εξαιρετικά χρήσιμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: